Are you ready for your healing?

Talking to the Chakra's

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam.

Wanneer de chakra's uit balans zijn, kunnen ze een scala aan fysieke, mentale en emotionele symptomen veroorzaken. Gelukkig biedt TTC een effectieve oplossing door het aanpakken van de onderliggende oorzaken zoals spanning, stress en trauma's.

Met behulp van aanrakingen, zowel fysiek als energetisch, communiceert TTC direct met het brein en stimuleert het de opheffing van blokkades. Het resultaat? Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd zonder het herbeleven van trauma's.

Dit proces kan leiden tot het vrijkomen van vastgehouden emoties en spanningen, waardoor het zenuwstelsel zich kan ontspannen en het lichaam ruimte vindt voor hernieuwde energie. Met de herwonnen stroming van energie komt niet alleen rust in het lichaam, maar ook in de geest.

Ontdek de veelzijdige waarde van TTC, een zachte benadering die voor vrijwel iedereen, ongeacht leeftijd, van onschatbare waarde kan zijn! Van het kalmeren van huilende baby's tot het ondersteunen van tieners met zelfbeeldproblemen, TTC biedt een heerlijke methode om te ontspannen en te helen.

Of je nu worstelt met slaapproblemen, onverklaarbare pijn, gewichtsproblemen, of zelfs emotionele uitdagingen zoals depressie, Burn-out... TTC biedt een holistische benadering om het lichaam in balans te brengen.

Het is belangrijk op te merken dat TTC niet bedoeld is als vervanging van reguliere gezondheidszorg. Zwangere vrouwen worden geadviseerd te wachten met TTC tot na de zwangerschap.

Ontdek zelf de kalmerende kracht van TTC en gun jezelf een nieuw niveau van welzijn en balans.

 

Access Consciousness 

Access Bars Sessie

All of life comes to me with ease, joy & Glory !!

 

 

Een sessie Access Bars®:

Bij een Access Bars®-sessie worden 32 punten op het hoofd op een zachte manier aangeraakt. Door die aanrakingen gaat de energie in jouw hoofd en lichaam stromen en zo kan jij moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen. 

Elk van die 32 drukpunten staat voor een specifiek thema, zoals het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde en verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit enz. Deze 32 punten vormen energetische banen door en om je hoofd heen omdat we (de elektrische lading van) onze gedachten, ideeën, overtuigingen, gevoelens en emoties op die plaatsen opslaan. Deze wirwar aan gedachten, overtuigingen, beslissingen, gevoelens en emoties hebben we als patronen opgeslagen maar deze dienen ons niet echt. Door de aanrakingen stimuleren we de punten om te ontladen, waardoor ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. 

Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Door deze punten zullen we de negatieve gedachtepatronen en het mentale gebabbel in je hoofd wissen.

Vergelijk het een beetje met een computer waarvan we een grote schoonmaak doen. Maar dan in je Hoofd! Alles wat ongewenst is en wat kan worden losgelaten en mag worden opgeruimd deleten we. Zo komt er ruimte vrij voor meer rust, energie en nieuwe mogelijkheden. 

Noem het een grote schoonmaak!

Wil jij je terug gelukkig, gezond, energiek, blij en vreugdevol...voelen

 

Access Energetic Facelift :

Deze behandeling is een enorm krachtig, helend, transformerend lichaamsproces die meer dan 32 andere bodyprocessen omvat. Stress zorgt ervoor dat we sneller verouderen waardoor er fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Door middel van de Energetic facelift laten we deze stress los waardoor er terug innerlijke rust en ruimte komt. Deze behandeling gebeurt op hoofd en nek maar werkt door je hele lichaam heen. 

Listen To Your Body!

Access Body Process® Sessie

Heb je last van fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen. Dan kan een Access Body Proces sessie een mogelijkheid zijn voor de verandering waar je al tijden om gevraagd hebt. Wat als je samen met je lichaam een toekomst kunt creëren die werkt voor jou?

De Access Body processen zijn ontworpen om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken. Door mijn handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig ik het lichaam uit de verandering aan te gaan die het wil creëren.

Er ontstaat heling in het lichaam en cellen keren  terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Zo krijgt het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig kan gaan stromen.

De body-processen zijn er om alle ongemakken, trauma, blokkades...in jouw lichaam op te ruimen.

 

Je kan kiezen tussen deze body-processen.

DMMD Bodyproces : (de-moleculaire manifestatie, moleculaire de-manifestatie) Bij dit body proces zal er aan de moleculen worden gevraagd terug te veranderen zoals ze oorspronkelijk behoren te zijn of zelf weg te gaan wat er niet hoort te zijn. Het lichaam krijgt weer rust, ruimte, energie en ontspanning.

 

RNA Bodyproces : In alle cellen van ons lichaam zit erfelijke informatie opgeslagen. Dat gebeurt in de vorm van DNA. Maar er is ook zoiets als RNA. En door de komst van covid-vaccinaties heeft dit molecuul ineens veel bekendheid gekregen. Er gaan nogal wat verhalen de ronde over de effecten van het experimentele (m)RNA vaccins op ons lichaam. Dit Body Proces zal de nadelige effecten van vaccinaties en Corona alsook onze overtuigingen daaromtrent doen veranderen? Zo kan dit proces ondersteuning  bieden en helpen heling te brengen na vaccinatie. Ook zullen we overtuigingen, beperkende gedachten omtrent dit onderwerp aanpakken waardoor er meer rust in je hoofd en lichaam komt.

 

Zero-Sum of Trauma : In ons leven lopen we allerlei trauma's op. Dit is onvermijdelijk. Maar deze bepalen ook hoe we in het leven staan en hoe we denken, voelen... en dit bewust en onbewust. Trauma's zetten zich vast in ons lichaam, zowel fysiek als psychisch. Zero-sum of Trauma zal deze trauma's oplossen zodat lichaam en geest terug vrij zijn.

 

 

Energetische Therapie

Energetische therapie is het overbrengen van kosmische-universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen centraal staat.

95% van wat we doen, wie we zijn of handelen wordt gestuurd door ons onderbewuste.  Daardoor creëren we patronen en trauma's die ons blijven achtervolgen.

Door het vrijmaken van de blokkades in het onderbewuste en of energiesysteem kan ook jij weer je eigen leven in handen nemen en zo stap voor stap gaan naar wie je werkelijk bent of wil zijn.

Ik kijk naar jou als mens in zijn geheel, dwz. fysiek, mentaal en emotioneel. Alles is namelijk met elkaar verbonden.

Ik vind het fantastisch om met mensen te werken die op zoek zijn naar hun spirituele ontwikkeling en blokkades willen oplossen. 

Wees welkom in mijn praktijk Beauté Balancée! (Body-Mind-Soul)

 

Iedere healing sessie is anders. Afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Elke sessie start met een intake gesprek en daarna volgt de healingsessie. We maken energieblokkades schoon en stimuleren het zelfgenezend vermogen. 

Ik maak gebruik van verschillende methoden om blokkades en trauma's te verwerken die jou weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Reiki, IET, bachbloessemtherapie, Hypnotherapie, Shamballah, healing en reading, engelenenergie, channeling, Ilahinoor, lenormand kaartlegging...

(Deze therapie vervangt geen reguliere behandeling bij de arts!)

 

Misschien kan ik voor jou iets betekenen!